Om Oss


Om Budwheels Lager

Budwheels startade 1985 och vi åtar oss alla sorters uppdrag med glädje. Vi erbjuder förråd och lager till alla, vare sig det handlar om privatpersoner, småföretagare eller stora företagsverksamheter. Naturligtvis låser vi aldrig upp dig, utan vi erbjuder både långsiktigt och kortsiktig lagring efter dina villkor.

Du finner våra lager på Hammarby Sjöstad Virkesvägen 24 samt på Magasin 6 Frihamnsgatan 56. Vi är speciellt vana vid att hantera ljud, ljus, musikinstrument, teaterdekor och filmutrustning, men vi transporterar allt mellan himmel och jord. Ring oss idag för mer information!

Vårt löfte

Här på Budwheels tror vi på pålitlighet och kvalitet. Behovet för att hyra lager och förråd blir allt större, och vare sig om det handlar om lagerhantering för privatpersoner, småföretagare, myndigheter eller större företagsverksamheter så ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Vi är flexibla och anpassar oss efter varje kunds behov, oavsett bransch eller typ av gods. Vi har lång erfarenhet utav lager och förråd, och vår kunniga personal är bara ett samtal ifrån.


Behöver du lager idag? Kontakta oss på 08-82 07 00