Lager och Förråd i Stockholm – 169kr/m3 – Billigast i Stockholm!

Vi erbjuder lager och förrådsutrymmen i Stockholm

Vi på Budwheels lager i Stockholm erbjuder billiga förrådsutrymmen och lagerlokaler för företag och privatpersoner. Våra rymliga, säkra och billiga lagerlokaler är centralt placerade i Stockholm i Frihamnen och i Hammarby Sjöstad. Vi hyr ut förrådsplatser utan bindningstid i diverse storlekar och erbjuder er tillgänglighet 24-timmar om dygnet.

Budwheels Lager - Det ska vara säkert, tillgängligt och billigt att hyra förråd och lagerlokal!

Med vår hjälp kan ni öka era lagerutrymmen och ni kan hyra förråd billigt i Stockholm. Vi kan hjälpa till med transport till och från våra lager i Stockholm om det finns ett behov av det.

I dagsläget hjälper vi många företag med magasinering, förrådslokaler samt lagerlokaler i Stockholm. Det kan vara allt ifrån scenrekvisita, gamla bilar, möbler, vinflaskor med mera. Våra två lagerlokaler och förråd att hyra i Frihamnen och Hammarby Sjöstad kan anpassas efter era behov, både vad gäller storlek och skydd.

Stockholms billigaste lager och magasinering 169kr/m3


Säkra och tillgängliga dygnet runt

Vi tror på säkerhet och tillgänglighet. Därför är våra lagerlokaler och förråd att hyra alltid tillgängliga för hämtning eller förflyttning, och är dessutom säkrade och larmade med direkt koppling till larmcentralen. Hos Budwheels är dina gods och saker i gott förvar!

Säkerhet är något vi ser mycket allvarligt på här på Budwheels. Vi strävar alltid mot att våra lokaler och förråd att hyra ska vara så säkra som möjligt, samtidigt som detta inte kompromissar våra kunders enkelhet att komma åt sina lagrade gods och ägodelar.

Båda våra lokaler på Virkesvägen 24 och Frihamnsgatan 56 är därför säkrade med kod och lås, säkerhetskamera, samt är hela lagerhotellet larmat med direkt koppling till larmcentralen. Du kommer åt ditt förråd och lager på vardagar mellan 08:00-18:00, och på övriga tider på dygnet måste man ringa och beställa en öppning mot avgift, eller eventuellt beställa en egen nyckel hos oss.


Privatpersoner och Företag

Är ditt företag stort eller litet, och i vilken bransch verkar ni? Är ni en privatperson, företag eller myndighet? Vilka gods behöver ni förvara? Behöver du lagra stort och mycket eller bara några småsaker i ett litet hörn? Hos Budwheels får alla hyra lagerlokal!

Vad du än behöver så anpassar vi våra förrådsutrymmen och lagerlokaler efter er. Många utav våra kunder idag är både intresserade att hyra större lagerlokaler och utrymme, samtidigt som andra bara vill ha en liten förråds-bur på några kvadratmeter. Hos oss får du en prisvärd och smidig lösning för just dina unika behov, och med hjälp av vår expertis och erfarenhet kan vi rådgiva dig och presentera exempel på våra lediga utrymmen.

Vi är alltid flexibla, och vare sig om du vill förvara dina gods i 10 år eller bara 10 minuter så finner vi dig en lösning. Hör av dig till oss idag om du har några frågor eller behöver hjälp med dina ärenden!

Dessutom kan ha oss som din filial i Stockholm, och som din paketmottagare eller utlämnare. Många har inte ett fast säte utan är ute och jobbar på fält. Då om man ska ta emot eller lämna ut paket så lovar bara xxxx företagen under dagen så kan godset komma till oss när du kan eller ber oss köra ut godset till önskad plats. Här på Budwheels kan ha du även ha din arbetsplats hos oss, till exempel hyra ett hörn med arbetsbord och dina saker i anslutning.

Fast pris på 169kr/kubikmeter!

Vi hjälper till med transporten

Förutom lager i Stockholm, så hjälper vi även till med transport till och från våra lagerlokaler om så skulle önskas!

Vår transport är säker och dessutom anpassar vi oss efter dina behov. När vi lastar på och av dina saker så gör vi det med säkra och professionella metoder för att säkerställa att dina gods inte tar skada eller förstörs.

Vi är en trygg och pålitlig partner och tar alltid väl hand om era föremål och ägodelar. Vi är även mycket noggranna med sekretess.

Vi har sedan 1985 utfört flyttar och transporter, och tillsammans med dig så planerar vi transporten så att den blir så smidig och enkel som möjligt. Ring oss om du har några frågor!


Behöver du lager idag? Kontakta oss på 08-82 07 00